Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Indlæg

Dear City er en global platform for nærdemokrati i mikroformat. På sitet kan brugerne oprette egne beskeder eller stemme på andres beskeder. En begrænsning på kun 500 tegn tvinger kommunikationen til at være kort og mere direkte. Skriv en besked til din by på Dearcity.org

På fredag lanceres Plethora Magazine hos Peter Lav Gallery i Bredgade. Plethora Magazine er et langsomt magasin, der med sin nærmest fænomenologiske tilgang er et forsøg på at fremhæve en sanselig oplevelse som aldrig ville kunne digitaliseres.

Nye begivenheder tyder på wearable tech er lige om hjørnet hos Apple. Tech giganten har netop offentliggjort den har hyret den tidligere CEO fra Yves St Laurent, Paul Deneve, som VP of 'Special Projects'.

Real Madrid har, i samarbejde med Adidas, for nyligt præsenteret deres nye spillertrøjer for 2014. Jeg har ikke en personlig særlig interesse i fodbold, men det anderledes valg af typografi fik mig alligevel op af stolen. Trøjerne kan bl.a.

Indlæg

Så er plakaten til Steve Jobs filmen, med Ashton Kutcher i hovedrollen, offentliggjort. Hvad er dine forventninger til filmen og hvad siger du til plakaten?

Indlæg

SelfControl er en genial lille app til Mac, som giver dig mulighed for at blokere adgang til domæner i en begrænset periode. Det er umuligt at stoppe blokeringen efter den er startet - uanset om man lukker eller sletter programmet.

Indlæg

Chin-Wei Liao er en Taiwanesisk designer, som studerer på Royal College of Arts i London. Hans portfolio indeholder en række interessante projekter, der går på tværs af interaktionsdesign, produkt design og kunstneriske eksperimenter.

Indlæg

Firmaskat.dk er et interessant mashup site hvor data fra Skat er blevet geografisk visualiseret med OpenStreetMap. Det giver et hurtigt overblik over hvilke virksomheder der har betalt skat. Sitet er udviklet af Septima. Hvilken rolle spiller åbne dataset i fremtidens demokrati?

Som noget nyt her på Dansk Dynamit vil vi fremover, hvert måned, bede en dansk designer eller bureau om at kuratere en Spotify playlist med 10 toner fra kontoret. Debutanterne blev de digitale designstjerner fra bureauet Hello Monday.

New York Times har lavet en sjov side, som beskriver historierne bag de mest innovative ideer gennem tiderne. Eksempelvis: Hvem opfandt guitar soloen? Hvor kommer salatslyngen fra? Eller hvad med den her: Hvad er historien bag kattevideoer på internettet? Ja,præcis.

Indlæg

Canadiske Teehan+Lax, som bl.a. står bag designet af Medium, Readability og Google Hyperlapse, har netop lanceret nyt website.

Indlæg

Calendas Plus er en smuk antikva skrift, der kan erhverves for blot et tweet. Skriften er godt udført, med masser af ligaturer og alternativer og står oven i købet super flot på skærm. Calendas Plus er designet af designbureauet Atipo.

Indlæg

Google fortsætter deres ambitioner om at forbinde hele verden til internettet med deres seneste Google[x] projekt, Google Loon.

Indlæg

Google har lavet en super flot side, der visualiserer nuværende trends i søgeord på deres søgemaskine. Pro tip: Klik på tiles i top venstre hjørne.

Indlæg

Det var ikke bare Apple, som præsenterede deres nye produkter i går. Til E3 messen i LA præsenterede både Nintendo, Microsoft og Sony deres bud på den næste generation af konsoller. Hvad der er interessant er, at det ikke længerede lader til at være et kapløp baseret på teknisk innovation eller produktets udseende, som nærmest er identisk for Xbox One og PS4.

Sider