Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Hvordan kan man bruge arkitektonisk billedsprog til at skabe følelsesmæssige tilstande på film? I spillefilm spiller arkitekturen og skildringen af landskabet og rummet en vigtig rolle. Og i gyserfilm er det særlig udtalt.

Måske kender du udtrykket: At have det som blommen i et æg?

Og hvorfor er ægget en fantastisk konstruktion?

København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstad. Tag med på gåtur og få historien om det indre grønne København og se og hør om eksempler på klimatilpasning, energirenovering og grønne byrum.

"To copenhagenize" siger de ude i verden, når de skal beskrive Københavns særlige cykelkultur. Hop på cyklen og oplev selv hvorfor, når vi kommer forbi nye byrum og smarte cykelløsninger.

Tag familien med til Dansk Arkitektur Center, bliv klogere på hvad arkitektur er, og byg din egen påske arkitekturmodel i dagens workshop.

Måske kender du udtrykket: At have det som blommen i et æg? Og hvorfor er ægget en fantastisk konstruktion?

Tag familien med til Dansk Arkitektur Center, oplev den aktuelle udstilling, bliv klogere på ’det grønne og det blå’ i arkitekturen og byg derefter din egen arkitekturmodel i dagens workshop.

Havnen er et af Københavns vigtige og spændende byudviklingsområder. Sejl med gennem havnen og få historien om de nye byggerier og byområder og kom bl.a. helt tæt på Nordhavn fra havnesiden.

Oplev hvad Sprout MEET sætter fokus på i 2014, når vi inviterer til power pitch, networking og gløgg på pladsen foran DAC.

DAC& BUILD Sprout fejrer julen og ønsker et inspirerende nytår med et pop-up event.

Er midlertidige projekter bare en pausefisk, før vi laver røvsyg by, som vi plejer? Et tværfagligt panel af praktikere og strateger debatterer og udfordrer begrebet midlertidighed og stiller spørgsmålstegn ved, hvad midlertidigheden kan og skal kunne i udviklingen af byen.

TALKS - WORKSHOP - NETWORKING

Udstilling i Dansk Arkitektur Center på plan 2. der er gratis adgang til udstillingen
6. november – 13. januar

Roskilde Festival og Dansk Arkitektur Center inviterer til åbning af mini-udstilling om årets samarbejde på Roskilde Festival. Her kan du opleve en lille del af Apolloscenens vartegn, som de 10 BUILD WHAT HERE vindere og kunstgruppen DS16 designede til årets festival af intet mindre end 4000 hulahopringe.

Inviterer til prisuddeling, inspirations talks og udstillingsåbning.

Rob Nijsse
Den hollandske glasekspert deler ud af sine erfaringer og viden om materialet glas og glaskonstruktioner.

AVPD
Få inspiration og nye syn på glas når den danske kunstgruppe AVPD fortæller om deres arbejde med glassets transparens og spejleffekter.

Bliv opdateret på et af Københavns nye byområder og kom tæt på internationalt berømmet ny, dansk arkitektur på en gåtur søndag formiddag.

Ørestad er et laboratorium for ny byudvikling og ny formgivning indenfor bolig, erhvervs- og institutionsbyggeri.

En formiddagstur i det royale kvarter.

Frederiksstaden er et af Københavns mest klassiske områder i indre by. Området emmer af 1700 tallets byggestil krydret med den royale atmosfære, der er noget helt særlig for København.

Sider