Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Generationsskifte i Kaffebaren: Vi Mødtes Gennem Ruden: https://www.facebook.com/Vimodtesgennemruden

Kaffebaren har med sine 8 måneder på bagen allerede oplevet mere og udviklet sig længere end de fleste gør på et helt liv.

Vi har 3 ledige pladser i kontorfællesskabet Brandstationen på Refshaleøen - lige ved siden af B&W hallerne hvor Melodi Grand Prix skal afholdes til maj.

En fast kontorplads koster 1250 kr. pr. måned inklusiv ALT (lys, vand, varme, internet, moms).

Vi er blanding af grafikere, designere, og arkitekter.

Vi har to ledige pladser i vores kontorfællesskab. Du får ALT for 1000 kr. om måneden (internet, lys, vand, varme, ex. moms). Din plads er fast og der er adgang til mødelokale. Vi har 100 kvm. og er pt. 6 lejere. Der er dagligt ca. 3 personer på kontoret, så her er masser af plads.

Vi har fået dette dejlige projektrum med udsigt til Marmorkirken til Den lille havfrue på Refshaleøen. Porjketrummet er en del af kontorfællesskabet Brandstationen hvor vi lige nu har 2 ledige pladser. Se mere her: https://da-dk.facebook.com/brandstationen2012

Vi har 3 ledige pladser på Kontorfællesskabet Brandstationen. Vi bor på Holmen i et af Kbhs. mest innovative og dynamiske områder.

Brandstationen består af 2 store åbne kontorrum med plads til 4 personer i hver. Der ud over har vi 2 store projektrum med plads til hhv. 6 og 10 personer.