Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Det er meget mere end rigtig rart. En håndfuld entutiastiske UX'ere, som tidligere har været til UX Camp i Berlin, har besluttet sig for at arrangere UX Camp CPH i år. Det kommer til at foregå på IT-Universitetet 21.-22. april og fra på onsdag d. 22. februar kan man tilmelde sig UX Camp CPH 2012. Det er ikke en traditionel konference, men en barcamp.

Tag en tur og se maleriernes detaljer i en grad du aldrig vil opleve på virkelighedens kunstmuseum. Tjek: http://www.googleartproject.com

Pixelfetichisterne eBoy giver en forsmag på deres iPhone App FIXPIX, som ligger til godkendelse nu.

For et års tid siden skrev jeg en post om illustrator Christoph Niemann’s blog på newyorktimes.com.

Men hvad er en god kunde? Er det ham, som blander sig i farve- og typografivalg? Eller er det hende, som har 100% tillid til det, som du skaber? Det er der ikke ret mange, som har lyst til at diskutere offentligt.

Jeg er en Expanded Antique. Hvad er du? Pentagram har lavet en finurlig lille test: What type are you?. I bedste upper west New York stil får du svaret, hvis du svarer på 4 spørgsmål.

Iført amerikanske briller har bloggen Brand New kåret de bedste og de værste identiteter i 2009. AOL - som fornyligt blev redesignet af Wolff Olins - løber med titlen som årets bedste identitet.

Der er mange meninger om nytteværdien af barcodes (de små stregkoder på fx reklamer, der åbner indhold på din mobiltelefon). I Japan er de populære og øjensynligvis også mere fantasifulde end dem, vi har set i Danmark. Nyttige eller ej - så er eksemplerne her ret skønne.

Sune Aagaard fra Kontrabande har begået en sjov fortælling om mødet med de to bordtennisfanatiske designerne bag The Department for Information Design at Copenhagen (TDFIDAC). Tjek deres website - det er fabelagtigt.

Ifølge rygterne kommer den populære ebogslæser Kindle til Europa den 20. oktober, men hey... der er stadig bøger, som bedst fungerer på papir! (Se video ved klik på billedet).

Stefan Sagmeister lukker sin designvirksomhed i et helt år hvert 7. år og skruer op for fri leg. Klik på billedet og se videoen.

Den bedste designkonkurrence længe! Københavns Kommune har udfordret alle: Design et nyt 'Bike share system' til byen. Servicedesign-konceptet skal svare på alt fra: Hvordan ser cyklen ud? Hvor finder man den nærmeste cykel? Hvordan spiller delecyklen sammen med den offentlige transport?

og to studerende fra Kingston University har begået en rigtig god en af slagsen med deres studieprojekt for HP. Tjek videoen - super ide og god klipperytme.

Carolyn Sewell - en grafisk designer - har samlet masser af tilfældig typografi fra gadebilledet i USA. Der er masser af charme, kruseduller og håndtegn i hendes samling, som findes i blogform og på flickr. Enjoy.

Sider