Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

For første gang nogensinde er et website blevet solgt på en kunst auktion. Værket if no yes .com af Rafaël Rozendaal blev igår solgt på kunstauktionen og udstillingen Paddles On!

Designskolen er et slaraffenland af talent. Desværre uddanner de studerende sig til arbejdsløshedskøen.

De 12 elever fra den anerkendte master i skriftdesign Type and Media er netop blevet færdige med deres intense år. Se deres afgangsprojekter her.

Sang Mun's afgangsprojekt ZXX fra RISD er en opfordring til handling i kampen for en af tidens mest omdiskuterede emner, privatlivets fred. Med en baggrund hos NSA har Sang Mun førstehåndserfaring med emnet. Som designer har han nu udformet skriften ZXX, hvis formål er at være ulæselig for tekst scanning software (OCR).

Endelig. Det har været langt undervejs, men nu kan du få Gotham, Archer, Verlag og alle Hoefler & Frere-Jones' andre skrifter som webfonts.

Oslo baseret, kun 22 årige, Kim Andre Ottesens portfolie er noget af det mest forfriskende og nytænkende jeg har set i lang tid. Kim er så sikker i hans webprojekter, at han implementere dem direkte i hans portfolie på en ny og interaktiv måde.

Indlæg

I 2004 udgav Lineto skrifttypen Akkurat. Skriften har haft enorm succes lige siden. Igår, næsten ti år senere, kunne Lineto præsenterer Circular. En kontemporær geometrisk sans serif af samme designer Laurenz Brunner.

Indlæg

Do Not Touch er en rigtig interessant crowd-sourced musikvideo lavet af Studio Moniker for bandet Light Light.

Indlæg

Call for Type inviterer unge skriftdesignere og mindre bureauer til at indsende deres bedste skrifttyper til Open Call for Type. En jury bestående bla.

For nyligt afholdte Walker Art Center Insights 2013, hvor de havde inviteret en række førende designere; Geoff McFetridge, Eike König fra Hort, Job Wouters også kendt som Letman, og Luna Maurer fra Moniker, til at komme og dele tanker, metoder og processen bag deres arbejde.

The New Yorks Times giver her et smugkig på deres kommende website. Det nye design er en god kombination af app elementer og magasin layout. Ved at lade brugeren tilvælge ekstra information istedet for, at fravælge den, så giver NYT god plads til det vigtigste: selve indholdet.

Onsdag den 20. februar kl. 18.00 inviterer Motto Charlottenborg Publishing as (part-time) Practice indefor. Her kan du bla. høre Konst & Teknik fortælle om mindre forlags initiativer og lighederne mellem den danske og svenske scene for uafhængige forlag.

OK-RM's arbejde for Strelka Instituttet i Rusland er blevet nomineret til "the 2013 Design Museum Design of the Year award". I den sammenhæng har Strelka selv lavet et interview med den anden halvdel af OK-RM. Læs det her!

Bygningskulturens Hus udstiller ligenu en række fotografier der indfanger de små tidslommer fra fortidens Østerbro. Et interessant indblik i hvordan Østerbro var engang, men nok også en gylden mulighed for at se noget gammelt dansk typografi.

Jeg ser frem til inden længe, at modtage første udgave af Work That Work — Et nyt design magasin af Peter Bilak. Magasinet startede som et crowdfunding projekt og er nu blevet realiseret. Første udgave er allerede tilgængeligt digitalt her!

Sider