Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Det kloge layout

Rigtig fin artikel omkring "det kloge layout".
Der bliver snakket om hvordan man præsentere UI elementer for brugeren i forskellige niveauer, afhængig af hvor aktive/ikke aktive brugeren er med ens interface. Et rigtig interessant emne.

http://layervault.tumblr.com/post/42361566927/progressive-reduction

flexmotions billede

Kommentarer

Oskars billede
Oskar

Det er super fedt! Skrev lidt om det til mig selv her, men kan jo dele det nu alligevel: http://blog.oskarrough.com/2013/02/progressive-reduction/

Når vi får 56 timer i døgnet, vil jeg enormt gerne arbejde med at implementere det på Dansk Dynamit, hvor der eksempelvis er mange nye, men også mange erfarne brugere på siden, der kender detaljerne og ikke har brug for lige så meget UX.

flexmotions billede
flexmotion

Sejt!
Ift. timer, vi har faktisk et koncept i rotation omkring "byg din egen tidsmaskine", glæder mig til at fortælle dig mere om det ;)
Som du selv skriver, så kræver det meget tid at implementere, men jeg tænker at "progressive reduction" kunne være en fin øvelse i IA processen.

Glæder mig til det bliver implementeret på DD.

Colds billede
Cold

Hvor ville jeg dog ønske, at de skvatmikler inde på Google havde læst den artikel, inden de begyndte fuldstændigt at smadre interfacet på Gmail og Image Search.

Battins billede
Battin

Spændende læsning. Gør web design endnu mere komplekst ;-)