Dansk Dynamit

← Se alle

Flexplads i kreativt kontorfællesskab

Udleje

Flexplads i kreativt kontorfællesskab
Pris

1.100 kr./mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Er du på udkig efter et kreativt kontorfællesskab, hvor du kan blive inspireret af dine kollegaer?


Vi tilbyder:
Kontor Nr.25 er et arbejdsfællesskab for jer indenfor kultur, for kreative iværksættere og eventmagere. I en sidegade til Rantzausgade på Nørrebro arbejder vi for at skabe et inspirerende og rummeligt arbejdsmiljø, hvor medlemmer kan drage fordel af den viden og erfaring, vi hver især har med os. På Kontor Nr.25 tror vi på, at vi sammen står stærkere.


Alt det praktiske:
På Kontor Nr. 25 gør vi meget for at skabe et godt arbejdsmiljø. Du kan tage plads i et af vores to kontorlokaler, dedikeret til fuldtids- og flexpladser. Vi har to mødelokaler, som lejere har mulighed for at benytte til alt fra møder, afholdelse af events og foredrag, workshops m.m., en hyggelig baggård samt et projektrum, et stort rummeligt køkken og toiletfaciliteter.

En flexplads er til dig, der gerne vil være en del af fællesskabet, men som ikke har brug for en kontorplads hele ugen. Du får adgang 3 hverdage om ugen fra kl.8-20, men skal rydde din plads hver dag. Der er dog hyldeplads til dine arbejdsredskaber med i prisen samt økokaffe og the samt lynhurtigt fibernet. Depositum er 2.000 kr.

Se billeder af vores smukke lokaler på nr25.dk

Kontakt

Hvis det har interesse eller du har spørgsmål så kontakt os på info@nr25.dk.