Dansk Dynamit

← Se alle

Kreativt kontorfællesskab på Nørrebro

Udleje

Kreativt kontorfællesskab på Nørrebro
Pris

2.000 kr./mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Søger du en kontorplads i et kreativt kontorfællesskab, hvor du kan blive inspireret af dine kollegaer?

Vi tilbyder:
Kontor Nr.25 befinder sig i en sidegade til Rantzausgade. Det er et arbejdsfællesskab for jer indenfor kultur og kommunikation, for kreative iværksættere og eventmagere.

Alt det praktiske:
På Kontor Nr. 25 gør vi meget for at skabe et godt arbejdsmiljø, der passer til folk, hvis arbejdsdag og - opgaver kan skifte meget. Vi har et stort mødelokale med egen indgang, som lejere har mulighed for at benytte til alt fra møder, afholdelse af events og foredrag, workshops m.m., en hyggelig baggård, et stort rummeligt køkken og toiletfaciliteter.

Prisen for en fast fuldtids kontorplads er 1.800 kr./mdr. inklusiv adgang 24/7, skrivebord, stol, opbevaringsplads, økokaffe og the samt lynhurtigt fibernet. Depositum er én måneds husleje.

I disse lidt mærkelige tider følger vi regeringens forholdsregler i forbindelse med Covid-19. Det betyder en højere grad af rengøring, at vi sikre både gode arbejdsforhold, men også at vi kan holde afstand og god hygiejne.

På vores hjemmeside kan du se flere billeder af vores lokaler: nr25.dk eller find os på facebook: facebook.com/henrikrungsgade

Kontakt

Hvis det har interesse eller du har spørgsmål så kontakt os på info@nr25.dk