Dansk Dynamit

← Se alle

Kreativt kontorfællesskab på Nørrebro

Udleje

Kreativt kontorfællesskab på Nørrebro
Pris

1.800 kr./mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Er du på udkig efter et kreativt kontorfællesskab, hvor du kan blive inspireret af dine kollegaer?

Vi tilbyder:
Kontor Nr.25 er et arbejdsfællesskab for jer indenfor kultur, for kreative iværksættere og eventmagere. I en sidegade til Rantzausgade arbejder vi for at skabe et inspirerende og rummeligt arbejdsmiljø, hvor medlemmer kan drage fordel af den viden og erfaring, vi hver især har med os. På Kontor Nr.25 tror vi på, at vi sammen står stærkere.

Alt det praktiske:
På Kontor Nr. 25 gør vi meget for at skabe et godt arbejdsmiljø. Du kan tage plads i et af vores to kontorlokaler, dedikeret til fuldtids- og flexpladser. Vi har to mødelokaler, som lejere har mulighed for at benytte til alt fra møder, afholdelse af events og foredrag, workshops m.m., en hyggelig baggård samt et projektrum, et stort rummeligt køkken og toiletfaciliteter.

Prisen for en fast fuldtids kontorplads er 1.800 kr./mdr. inklusiv adgang 24/7, skrivebord, stol, opbevaringsplads, økokaffe og the samt lynhurtigt fibernet. Depositum er én måneds husleje.

I disse lidt mærkelige tider følger vi regeringens forholdsregler i forbindelse med Covid-19. Det betyder en højere grad af rengøring, at vi sikre både gode arbejdsforhold, men også at vi kan holde afstand og god hygiejne.

På vores hjemmeside kan du se flere billeder af vores lokaler: nr25.dk eller find os på facebook: facebook.com/henrikrungsgade

Kontakt

Hvis det har interesse eller du har spørgsmål så kontakt os på info@nr25.dk