Dansk Dynamit

← Se alle

Ledige arbejdspladser i Kreativt fællesskab i Kbh NV

Udleje

Ledige arbejdspladser i Kreativt fællesskab i Kbh NV
Pris

Kontor/arbejdsplads 2000.- ex moms (inklusiv varme, el og internet)

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Ny startet Kreativt Fælleskab, med arbejdspladser i både åbne og lukkede rum og en stor multi-funktionel sal, har ledige pladser/rum.

Vores 400 m2 lyse, store, åbne lokale med tilknyttede private rum ligger på Glasvej 3, på 1. sal i NV. (10 min fra Nørrebro Station) Lokalerne har tidligere været Post Danmarks pakkeservice og har et industrielt look.

Denne unikke etage har et stort åbent rum, som kan benyttes til Foto-shoots, Video optagelser eller anden Kunstnerisk udfoldelse. Derudover er er 7 åbne arbejdspladser, 3 lukkede rum med 2-5 arbejdspladser i hvert rum, et mindre åbent rum ( fx spisestue/venteværelse/arbejdspladser), et køkken, 1 stor altan, 2 mindre altaner, 2 toiletter og 2 opgange og hæve/sænke-borde til benyttelse.

Ved siden af de ledige arbejdspladser i det åbne lokale, er der stadig et lukket rum på cirka 14m2 og et tilknyttet mindre åbent rum af cirka 25m2 ledig.

Målet er at have en god sammensætning af personer med forskellige baggrunde og professioner, som inspirerer hinanden i et kreativt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der virker for alle parter. Vi er på nuværende tidspunkt 8 personer og der er stadig plads til 4 personer.

Kontakt

Christof Wisse
Ved interesse eller spørgsmål kan jeg kontaktes på telefon: +45 29 40 73 77 og/eller mail: christofwisse@gmail.com