Dansk Dynamit

← Se alle

Kreativt og kulturpræget kontorfællesskab i hjertet af Østerbro

Udleje

Kreativt og kulturpræget kontorfællesskab i hjertet af Østerbro
Pris

5000

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Villa Kultur har fået vokseværk! Det betyder, at vi nu har et kontor mere, som står klar til at blive overtaget af en ny kulturskabende virksomhed. Måske er det dig?
Kontoret er 8,16 m2, kan rumme omkring 3 personer og lejen er 5000 kr. om måneden. Kontoret kan betragtes som et blankt kanvas, hvor der er rig mulighed for at skabe det kontor, du altid har ønsket dig. Derudover er der direkte udgang til den skønne gårdhave, og man vil selvfølgelig også kunne benytte sig af de øvrige faciliteter der hører med til Villa Kultur som mødelokalet, biblioteket, køkkenet, balsalen, orangeriet osv.
Nu hvor al det praktiske er sagt, så er det lige så vigtigt at fortælle, at du/I som medlem i Villa Kultur vil komme til at blive en del af en kreativ legeplads, der rummer både fotografer, journalister, skuespillere, produktionsvirksomheder, madkollektiver og listen fortsætter. Villa Kultur er nemlig meget mere end et kontorfællesskab – vi er i lige så høj grad et kulturfællesskab, hvor arbejdsmiljø,kultur og kreativitet prioriteres lige højt!

Kontakt

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på kontakt@villakultur.dk eller gå ind og tjek os ud på facebook og vores instagramprofil villa_kultur.