Dansk Dynamit

← Se alle

2 pladser i dejligt kontorfællesskab i hjertet af KBH

Udleje

2 pladser i dejligt kontorfællesskab i hjertet af KBH
Pris

2150,- ex moms

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

2 LEDIGE PLADSER I
KONTORFÆLLESSKABET FORTUNEN

Da vores to skønne kontorfæller har søgt nye veje, søger vi enten to enkelt personer eller et lille firma, til at joine vores Kontorfællesskab Fortunen. Vi søger nogle skønne personer, der ligesom os, har brug for nogle spændende og inspirerende rammer at udfolde deres professionelle virke i.

Kontorfællesskabet Fortunen er beliggende i indre København, og ligger på en stille sidegade mellem Kunsthal Nikolaj og Højbro Plads. Her er både god ro til at arbejde, samtidig med at der er liv rundt om hjørnet. Det samlede lejemål er på 110 kvm og består af to store sammenhængende lokaler, et mindre rum, møde- og frokost faciliteter samt et køkken og toilet.

Til dagligt består kontorfællesskabet af i alt 7 personer og du kommer til at sidde sammen med folk som beskæftiger sig med kunst og design. Der er ingen krav til din baggrund, vi ønsker blot skønne og hyggelige kontorfæller, som kan bidrage til et socialt og rart miljø.

En kontorplads er inkl. fuldt møblement, hvilket omfatter skivebord og stol, arbejdslampe, opslagstavle og lidt mulighed for opbevaring.

- 2150,- ex. moms. i husleje pr. måned
(inkl. vand, varme, el, fibernet og kaffe)
- 3000,- i depositum
- 3 måneders opsigelse

Kontakt

De to ledige pladser kan overtages fra d. 01.06 2019.
Hvis der måtte være yderligere spørgsmål – eller ønske om besigtigelse af lejemålet – er I mere end velkommen til at kontakte os på:

INFO@RBSTUDIO.DK