Dansk Dynamit

← Se alle

1 plads i dejligt kontorfællesskab i hjertet af KBH

Udleje

1 plads i dejligt kontorfællesskab i hjertet af KBH
Pris

2150,- ex moms

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

1 LEDIG PLADS I
KONTORFÆLLESSKABET FORTUNEN

Da vores skønne kontorfælle har søgt nye veje , søger vi en ny lejer, til at joine vores Kontorfællesskab Fortunen. Vi søger en, der ligesom os, har brug for nogle spændende og inspirerende rammer at udfolde sit professionelle virke i.

Kontorfællesskabet Fortunen er beliggende i indre København, og ligger på en stille sidegade mellem Kunsthal Nikolaj og Højbro Plads. Her er både god ro til at arbejde, samtidig med at der er liv rundt om hjørnet. Det samlede lejemål er på 110 kvm og består af to store sammenhængende lokaler, et mindre rum, møde- og frokost faciliteter samt et køkken og toilet.

Til dagligt består kontorfællesskabet af i alt 7 personer og du kommer til at sidde sammen med folk som beskæftiger sig med kunst og design. Der er ingen krav til din baggrund, vi ønsker blot en skøn og hyggelige kontorfælle, som kan bidrage til et socialt og rart miljø.

En kontorplads er inkl. fuldt møblement, hvilket omfatter skivebord og stol, arbejdslampe, opslagstavle og lidt mulighed for opbevaring.

- 2150,- ex. moms. i husleje pr. måned
(inkl. vand, varme, el, fibernet og kaffe)
- 3000,- i depositum
- 3 måneders opsigelse

Kontakt

Den ledige plads kan overtages fra d. 01.09 2019 - eller før hvis dette passer bedre.
Hvis der måtte være yderligere spørgsmål – eller ønske om besigtigelse af lejemålet – er du mere end velkommen til at kontakte os på:

INFO@RBSTUDIO.DK