Dansk Dynamit

← Se alle

Projektbaseret leje af symaskine/bordplads

Søge

Pris

1000kr/md

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Kunne du være interesseret i en aftale hvor jeg kunne leje mig ind hos dig når jeg har syprojekter der kræver maskiner/plads?

Det betyder at du på dit værksted har mulighed og lyst til at stille industrisymaskine/overlock og klippebord til rådighed for mig i på forhånd aftalte tidsrum.

Jeg er (blandt andet) syerske og bliver hyret til forskellige projekter ind imellem - derfor har jeg brug for et sted med klippebord og industrimaskiner, men da det ikke er hver måned jeg står med disse opgaver, tænkte jeg om nogen havde mulighed/lyst til at leje ud på projektbaseret kontrakt af varierende omfang?

Jeg skal være ude af mit nuværende værksted pr. 1 juni 2019 - det vil sige, jeg kender til at arbejde i et fælles kreativt miljø med omtanke og respekt for hinandens rum og arbejde.

Jeg er 33 år gammel, uddannet syerske og har en kandidat i digital design og kommunikation. Jeg arbejder freelance for en webshop og som assistent for en papirkunstner hvor jeg producerer og installerer værker.

Lad mig høre fra dig hvis du, eller nogen du kender kunne være interesseret i en form for deltidsarrangement med mig i Storkøbenhavnsområdet.

Tak på forhånd!

Kontakt

Camilla Suleima: kontakt@camillasuleima.dk