Dansk Dynamit

← Se alle

Ledige kontorpladser i kreativt fællesskab i Kbh NV

Udleje

Ledige kontorpladser i kreativt fællesskab i Kbh NV
Pris

Kontor/arbejdsplads 2100.- (ekskl moms)

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Ny startet Kreativt Fælleskab, med kontor/arbejdspladser i både åbne og lukkede rum og en stor multi-funktion sal, har ledige pladser/rum.

Vores 376 m2 lyse, store, åbne lokale med tilknyttede private rum ligger på Glasvej 3, på 1. sal i NV. (10 min fra Nørrebro Station) Lokalerne har tidligere været Post Danmarks pakkeservice og har et industrielt look.

Denne unikke etage har en stort multifunktion sal (cirka 75m2), som uden ekstra omkostninger, kan benyttes til foto-shoots, video optagelser, workshops eller anden kunstnerisk udfoldelse. Derudover er er 15 åbne arbejdspladser, 3 lukkede rum med 2-5 arbejdspladser i hvert rum, et mindre åbent rum ( fx spisestue/venteværelse/arbejdspladser), et køkken, 1 stor altan, 2 mindre altaner, 2 toiletter og 2 opgange og hæve/sænke-borde til benyttelse.

Målet er at have en god sammensætning af personer med forskellige baggrunde og professioner, som inspirerer hinanden i et kreativt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der virker for alle parter.

Lejen er inklusiv varme, el, internet og rengøring af fællesarealer.

Kontakt

Christof Wisse
Ved interesse eller spørgsmål kan jeg kontaktes på telefon: +45 29 40 73 77 og/eller mail: christofwisse@gmail.com