Dansk Dynamit

← Se alle

Lokale til Tegnestue/Butik

Søge

Lokale til Tegnestue/Butik
Pris

gratis - 6000kr mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Hej

Vi er tre venner som gerne vil starte en tegnestue i København, med en lille butik til.

Derfor søger vi det perfekte lokale( UDEN AFSTÅELSE), på Nørrebro, nordvest eller Frederiksberg. Lejen skal være omkring 6000kr med det hele. Udover lokalet, så søger vi også er fjerde medlem, som helst skal lave noget i retningen af det vi andre laver.
Hvem er vi :
Kim (29) er en stille og rolig nordjyde der elsker at tegne/male og godt selskab. Er stor fan af fantasy, horror og sci fi. Har lavet ilustration for scifi bogen roadside picknic og plade covers for bla roskildefestival og de underjordiske.

Sofie(31) er Grafisk designer og illustrator fra København med en forkærlighed for metalmusik og litteratur. Arbejder primært med bogdesign og identitetsdesign. Driver derudover en lille webshop med musikmerchandise, plakater m.m. af eget design.

Anders(30) er far til to, tegneserie-tegner og igangsætter. Han brænder for zine miljøet og har startet zine eventet, Small Press CPH. I 2019 startede han forlaget Afkom op, for at udgive interessante zines og andet small press. Til daglig arbejder han som handicaphjælper, elsker sort kaffe og Iron Maiden.

Vi ser frem til at modtage en mail fra dig
God sommer
Hilsen
Sofie Kim og Anders

Kontakt