Dansk Dynamit

← Se alle

Nyt mindre kreativt kontorfælleskab i NV søger medlemmer

Udleje

Nyt mindre kreativt kontorfælleskab i NV søger medlemmer
Pris

Ca 2000 kr plus moms/måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Jeg søger lejere til et nyt kreativt kontor fælleskab. Lejemålet er dette fine og lyse lokale på 82 m2 med masser af vinduer, i terræn niveau. Hele lokalet er helt nyrenoveret med et lille te-køkken samt opvaskemaskine og køleskab. Det nyrenoverede toilet med bad på gangen bagved, deles med naboen i stueetagen. Der er egen indgang via en lille lys entre, med glasdøre ind til lokalet. Dette kan evt bruges til fremvisning/udstilling. Lokalet er beliggende på Rentemestervej i et område som er ved at blomstre op med cafeer (eks. Kaffedepartementet) og butikker.

Huslejen vil ligge på ca. 2000 kr plus moms, som også dækker internetforbindelse. Man skal lægge 3 måneders husleje i depositum, og opsigelsen er ligeledes 3 måneder. Man vil som minimum have plads til et skrivebord samt mindre opbevaring. Hele lokalet skal indrettes med fokus på et kreativt fælleskab blandt andet med et lille frokost område ved siden af køkkenet. Derudover vil der være plads til fælles opbevaring.

Jeg er selv illustrator, og forestiller mig at du arbejder indenfor noget kreativt også. Hvis det lyder som noget for dig, så send mig en PB for at høre mere og fortæl lidt om dig selv. Flere billeder kan sendes. Jeg glæder mig til at høre fra dig.