Dansk Dynamit

← Se alle

1 ledige plads i Atelier Ahorn – Professionelt, velfungerende og rart atelier/kontor

Udleje

1 ledige plads i Atelier Ahorn – Professionelt, velfungerende og rart atelier/kontor
Pris

850 kr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

1 ledig plads i Atelier Ahorn

Vi søger en mand/kvinde, som har lyst til at være en del af vores hyggelige og professionelle arbejdsfællesskab "Atelier Ahorn" – en velfungerende forening – på Borups allé 29, København.

I vores atelier er vi 8 personer, der arbejder inden for arkitektur, design, kunst og formidling.
Til dagligt arbejder vi som freelancere eller med egne virksomheder og har alle studiet som daglig eller delvis arbejdsplads. Vi søger derfor en ligesindet person, der arbejder inden for et kreativt fag og som har lyst til at indgå som en fast del af studiet.

Vi har løbende udstillinger i vinduet mod Borups Allé – dette er hovedsageligt for medlemmer, men vi lejer også ud til udefrakommende.

850 kr. pr plads i husleje pr. måned (inkl. vand, varme, el, internet + køkken)
5.150 kr. i depositum
3 måneders opsigelse

Pladsen indebærer, at man sidder, hvor der er plads fra dag til dag – og der er altid plads. Der er adgang 24/7. Man har adgang til opbevaring både på hylder i kontoret og på en reol i kælderen. Desuden er der internet, adgang til køkken samt lyst og dejligt fælleslokale, som kan bookes til møder og hvor vi spiser frokost.

Her er skønne folk, som arbejder professionelt, rart at være, en velfungerende rengøringsordning, ryddeligt og lyst.


Kontakt

Hvis du har lyst til at komme forbi og se stedet, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at banke på eller skrive til:

atelierahorn@gmail.com