Dansk Dynamit

← Se alle

Prøv en dagsbillet til vores kreative freelance café

Udleje

Prøv en dagsbillet til vores kreative freelance café
Pris

125

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

For english: huso.dk

HUS Ø er en kreativ legeplads, hvor kreative freelancers/selvstændige kan mødes på tværs af industrier og arbejde på deres respektive projekter og sparre med hinanden.

Vi tilbyder dagsbillet dagsbillet for 125 kr. ex. moms, der gælder fra 9-12 eller 13-16 og inkluderer kaffe og te ad libitum samt muligheden for at møde en masse andre dejlige kreative sjæle.

Derudover tilbyder vi også et medlemsskab til 399 kr. ex. moms, der inkluderer adgang 1 gang/ugen fra 9-12 eller 13-16 inkl. gratis kaffe og te (og ofte hjemmebagte boller, kage eller knækbrød). Intet depositum. Ingen lange opsigelsesfrister. Blot 30 dages medlemsskab fra den du tilmelder dig.

Om [HUS] Ø:
[HUS] Ø er for alle kreative freelancers og selvstændige uanset niveau. Her kan du møde andre nyopstartede freelancers, få rådgivning fra erfarne freelancers og deltage gratis i workshops, der hjælper dig til at vokse og administrere din freelance-forretning.

Fælles for alle vores medlemmer er vores kreative baggrund, passionen for det vi laver og ønsket om at være en del af et internationalt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op i at følge vores drømme.

Vi huserer alt fra grafikere, designer og fotografer til marketing, arkitekter og event managers. Og skulle du ikke være blandt en af ovenstående kategorier, men brænder du for det, du laver og trænger du til nogle inspirerende og kreative 'kollegaer', er du hjertens velkommen til at kontakte os <3

Som en del af vores kreative community opfordrer vi desuden vores medlemmer til at dele ud af deres viden og benytte caféen til at afholde workshops og meet-ups, der kan inspirere og udvikle andre.

[COVID-19]
I forlængelse af Covid-19 har vi taget de nødvendige forbehold, hvilket bl.a. betyder, at der er mindst 2 meter mellem alle borde og man maksimalt må sidde 1 person pr. bord. Trods distancen er det lykkedes os at opretholde det sociale element, da alle borde og stole er placeret på én måde, der gør det muligt at snakke på tværs af bordene.

Kontakt

Lyder det som noget for dig? Kig forbi til en kop dejlig varm kaffe onsdag d. 6 maj fra 9-12 og spar 50% på din dagsbillet <3

Spørgsmål? Hello@huso.dk

Varme hilsner
Christoffer fra HUS Ø
24216153
hello@huso.dk