Dansk Dynamit

← Se alle

Hyggeligt kontorfællesskab i indre København

Udleje

Hyggeligt kontorfællesskab i indre København
Pris

2355 kr./md ex moms

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Da vores skønne kontorfælle har søgt nye veje, søger vi en ny kontorfælle, til at joine vores Kontorfællesskab Fortunen. Vi søger en skøn person, der ligesom os, har brug for nogle spændende og inspirerende rammer at udfolde sit professionelle virke i.

Kontorfællesskabet Fortunen er beliggende i indre København, og ligger på en stille sidegade mellem Kunsthal Nikolaj og Højbro Plads. Her er både god ro til at arbejde, samtidig med at der er liv rundt om hjørnet. Det samlede lejemål er på 110 kvm og består af to store sammenhængende lokaler, et mindre rum, møde- og frokost faciliteter samt et køkken og toilet.

Til dagligt består kontorfællesskabet af i alt 7 personer og du kommer til at sidde sammen med folk som beskæftiger sig med kunst og design. Der er ingen krav til din baggrund, vi ønsker blot en rar og hyggelige kontorfælle, som kan bidrage til et socialt og rart miljø.

En kontorplads er inkl. fuldt møblement, hvilket omfatter skivebord og stol, arbejdslampe, opslagstavle og lidt mulighed for opbevaring.

- 2355,- ex. moms. i husleje pr. måned inkl. vand, varme, el, fibernet, rengøring og kaffe/the
- 3000,- i depositum
- 3 måneders opsigelse

Pladsen kan overtages fra d. 15.06 2020 (eller tidligere)

Hvis der måtte være yderligere spørgsmål – eller ønske om besigtigelse af lejemålet – er du mere end velkommen til at kontakte os.