Dansk Dynamit

← Se alle

2x all-inclusive lokaler i historisk bygning for den kræsne lejer

Udleje

2x all-inclusive lokaler i historisk bygning for den kræsne lejer
Pris

10.000 kr per måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

UPDATE: Tidligere lejer gør opmærksom på at deres møbler kan overtages, hvis det ønskes. Dette vil dog ske efter aftale med tidligere lejer.
---

Er I på udkik efter et kontorlejemål med et ekstremt højt serviceniveau, uden at det er et upersonligt helvede, hvor man skal betale for at booke mødelokalet, og kaffen smager af cigaretskodder?

Vi har 2 ledige lokaler i vores dejlige kreative kontorfællesskab på en af Københavns bedste adresser: Gothersgade 175, 3.th., lige for enden af Gothersgade ud mod Søerne.

De to lokaler er på henholdsvis 27,4 og 17 m2 brutto. Dertil er der rigeligt med yderst brugbare fællesarealer, herunder hyggestue/lounge, stort køkken, spisestue/mødelokaler, m.m. Man får med andre ord masser af plads udover sine egne lokaler.

Der er både et stort og lyst lokale ud mod Gothersgade (med havudsigt hvis man kigger den rigtige vej) samt et hyggeligt og lidt mindre lokale ud mod baggården, som er oplagt som f.eks. mødelokale.

Men hvad nytter lækre lokaler i en af Københavns historiske bygninger, hvis ikke servicen er i orden? Heldigvis er du dækket 100% ind hos os. Servicen inkluderer bl.a.:

- Hjælp og håndtering af de daglige praktikaliteter af vores venlige office manager, Irina
- Ugentlig rengøring
- Pudsning af vinduer 4x om året
- Økologisk kaffe fra Ønsk
- Lynhurtigt fiber-bredbånd
- Alarmsikring fra Falck/Verisure
- El
- Vand
- Varme

Derudover kan I vælge at komme med på vores delikate madordning fra Staerfeldt Gastronomi, hvor der både er kød og vegetar-retter.

Har I brug for parkering, så kan pladser lejes nede i gården, og ellers er der som regel masser af ledige pladser på nabovejen.

I kommer med andre ord ikke til at mangle noget, og skulle der være noget som vi på en eller anden måde har overset, så er det nok noget vi finder ud af.

Pris:
Leje: 10.000 kr per måned
Fællesudgifter: 5.000 kr per måned

Ønsker I kun det ene lokale, og evt. at dele det andet lokale som fælles mødelokale, så er det også en mulighed.

Jeres kommende naboer er Novasa, et af Danmarks førende app-bureauer samt Vigo, der er REMA 1000's deleøkonomiske leveringstjeneste.

Der er absolut ingen krav til, at I arbejder inden for samme brancher som os, men vi tænker at de fleste virksomheder indenfor kommunikation, design, medier, arkitektur, softwareudvikling, m.m. helt sikkert vil passe rigtig godt ind.

Vi glæder os til at give jer en rundtur!

Kontakt

Anders Hedegren, Novasa
2828 8887
ah@novasa.com