Dansk Dynamit

← Se alle

Skrå CPH - lyst og kreativt kontor- og atelierfællesskab i baggårdsfabrik på Frederiksberg

Udleje

Skrå CPH - lyst og kreativt kontor- og atelierfællesskab i baggårdsfabrik på Frederiksberg
Pris

1250 - 2375 kr/måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

I en grøn baggård på kanten af Nørrebro og Frederiksberg, har arbejdsfællesskabet Skrå til huse. Her sidder en bred skare af kreative sjæle, i en lys og hyggelig gammel buddinge fabrik på Nordre Fasanvej.

Fælles frokost, medlemsmiddage, fredagsbarer og netværksdage, er blot nogle af de elementer og tiltag hvorigennem vi skaber og værner om vores kultur og fællesskab.

Udover arbejdsfællesskabet består Skrå også af et åbent atelierfællesskab. Det er muligt at kombinere medlemskaber til de forskellige faciliteter.

Endelig er det en del af Skrå at være et indbydende og aktuelt, kulturelt samlingssted, og vi inviterer derfor med jævne mellemrum indenfor til events og arrangementer i form af bl.a. workshops, forelæsninger, kulturarrangementer, m.m.

Priser (eks. moms)
Flexplads (3 dage i ugen): 1275 DKK
Fast plads (7 dage i ugen): 2425 DKK
Atelierplads: 2015-2675 DKK
*alle pladser har adgang 24/7

Vi har pt. både ledige faste- og flexpladser pladser.

Der er adgang til pladserne 24/7 og kaffe/te, internet, print (begrænset), mødelokalebooking, adgang til husets øvrige faciliteter samt én fælles månedlig morgenmad er inkluderet i prisen.

Har ovenstående fanget din interesse, så skriv og lav en aftale, og kig forbi til en kaffe og hør mere om stedet og om os der sidder her.

Kontakt