Dansk Dynamit

← Se alle

Skrå CPH /Lyst og kreativt arbejdsfællesskab i baggårdsfabrik på kanten af Nørrebro og Frederiksberg

Udleje

Skrå CPH /Lyst og kreativt arbejdsfællesskab i baggårdsfabrik på kanten af Nørrebro og Frederiksberg
Pris

1150 - 2250 kr/måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

I en grøn baggård på kanten af Nørrebro og Frederiksberg, har arbejdsfællesskabet Skrå til huse. Her sidder en bred skare af kreative sjæle, i en lys og hyggelig gammel buddinge fabrik på Nordre Fasanvej.

(Under normale omstændigheder) er fælles frokost, medlemsmiddage, fredagsbarer og netværksdage, blot nogle af de elementer og tiltag hvorigennem vi skaber og værner om vores kultur og fællesskab.

Udover arbejdsfællesskabet består Skrå også af et værksted- og atelier space. Det er muligt at kombinere medlemskaber til de forskellige faciliteter.
Yderligere er det en del af Skrå at være et indbydende og aktuelt, kulturelt samlingssted, og vi inviterer derfor med jævne mellemrum indenfor til events og arrangementer i form af bl.a. workshops, forelæsninger, kulturarrangementer, m.m.

Priser (eks. moms)
Flexplads (3 dage i ugen): 1150 DKK
Fuldtidsplads (7 dage i ugen): 2250 DKK
Atelierplads: 1850 DKK

Der er adgang til pladserne 24/7 og kaffe/te, internet, print (begrænset), mødelokalebooking, adgang til husets øvrige faciliteter samt én fælles månedlig morgenmad er inkluderet i prisen.

Vi har pt. både ledige pladser i arbejdsfællesskabet og atelieret.

Har ovenstående fanget din interesse, så skriv og lav en aftale, og kig forbi til en kaffe og hør mere om stedet og om os der sidder her.

Kontakt

skraacph.dk (under ombygning)
mail: info@skraacph.dk
instagram: @skraa_cph