Dansk Dynamit

← Se alle

Info-møde Atelier- og værkstedsfællesskab hos Skrå Cph

Udleje

Info-møde Atelier- og værkstedsfællesskab hos Skrå Cph
Pris

1500-2000

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Den 1. september flyttede vi, Skrå Cph, ind i en stor, lys gammel baggårdsfabrik på Nordre Fasanvej. Vores arbejdsfællesskab på 1. sal er godt på plads. Her sprudler af liv og kreativitet. Nu ser vi frem til at kunne åbne for et 60m2 atelier og værksted i stueetagen som det næste kapitel i baggårdshuset - forhåbenligt til start november. Derfor inviterer vi til infomøde for interesserede nye medlemmer, der gerne vil svinge en hammer, trylle med ler eller flytte ind i huset med en symaskine under armen. Vi har selv ideer til hvad rummet kan indeholde, men vi ønsker også inputs og ønsker til hvad du kan medbringe og skabe i Skrå's atelier og værksted.

Mødet starter 16.30, der vil være kaffe/te og lette snacks. Kl. 16.45 starter vi med at fortælle om huset og vores planer, og faciliterer herefter en introduktion af de tilstedeværende og en runde for inputs og idéer. Se eventet her:
facebook.com/events/267165780955439

Grundet den nuværende covid19 situation kan vi huse max. 20 deltagere ved mødet, hvorfor vi beder jer om kun at trykke 'deltager' om I faktisk kommer og derefter sende os en bekræftelse på info@skraacph.dk. Hvis flere tilmelder sig, afholder vi endnu et møde og info vil følge.

Vi glæder os til at møde dig, del endelig eventet med de omkring dig, for hvem du tror det kunne have interesse.

// Sine & Sasja, Skrå

Kontakt

web: skraacph.dk
mail: www.info@skraacph.dk
instagram: skraa_cph