Dansk Dynamit

← Se alle

Rum i kreativt værkstedsfællesskab

Udleje

Rum i kreativt værkstedsfællesskab
Pris

2400

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Vi har fået et rum ledigt her i vores værkstedsfællesskab, og leder efter en eller flere, der har lyst til at gøre det til sit eget.

I dag bliver der både skrevet, skabt tekstilkunst og malet i værkstedet, så om du eller I arbejder med kunst, design, skriver eller noget helt fjerde, er vi ret åbne for. Dog er udluftningen ikke god nok til, at der kan arbejdes med træ eller oliemaling i værkstedet.

Værkstedet ligger på Frederiksberg – tæt på Frederiksberg Centeret og metroen. Rummet er ca. 12 m2 og koster i alt 2400 om måneden.

Lokalet må ikke bruges som butik, men det er helt cool at udstille på reoler og i vinduet, hvis du/I arbejder med noget, I gerne vil vise frem.

I baglokalet har vi et lille tekøkken med køleskab og kogeplader, og værkstedet har også sit eget toilet/bad. Bagved har vi en stor, grøn gård, som er super til en pause udenfor i sommerhalvåret.

Hvis det lyder interessant, så skriv til Simon på 53351333 med en kort beskrivelse af dig/jer, og hvad I gerne vil bruge rummet til – så vender vi tilbage inden længe.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

Kontakt

Simon Højmark
53 35 13 33