Dansk Dynamit

← Se alle

Projektdækket - kontorfællesskab på Godsbanen

Udleje

Projektdækket - kontorfællesskab på Godsbanen
Pris

850 pr. måned inkl. el, varme og wi-fi

Placering

Østjylland

Beskrivelse

Hvad er Projektdækket?

Projektdækket er Godsbanens kontor-og projektfællesskab, hvor kreative, kunstneriske og entreprenante mennesker skaber synergi i et fælles arbejdsrum. Her kan enkeltpersoner fra forskellige faggrupper leje en plads eller flere.
P.t. har Projektdækket omkring 30 pladser og huser bl.a. forlag, scenekunst- og filmfolk, arkitekter, designere, kulturskribenter, festivalarrangører, illustratorer, fotografer og professionelle kunstnere.
Projektdækket rummer både nystartede og mere etablerede kulturelle iværksættere, professionelle kunstnere og kulturaktører.
Projektdækket er beliggende på 1. sal på Produktionsgangen.

Projektdækket prioriterer lejere, der:

Arbejder udviklende indenfor deres faglige felt og aktivt og opsøgende interagerer med lokale, kreative og kunstneriske miljøer på Godsbanen og med omverdenen med henblik på at skabe professionel udveksling.
Vil dele ny erfaring eller viden indenfor sit fagområde og som vil, har lyst til og behov for at bruge lejeperioden til sparre og arbejde aktivt med andre i et tværfagligt fællesskab.
Tager engageret del i fællesskabet ved fx at dele viden, afvikle arrangementer på Godsbanen, tage initiativ til fagligt fællesskab med kollegerne på Projektdækket og på Godsbanen.
Forholder sig til og gør brug af Godsbanens mange udfoldelsesmuligheder, fx Godsbanens Åbne Værksteder, Åbne Scene, Salgsvognen eller andet.
Kan være med til at sikre en faglig bredde blandt lejerne på Projektdækket.

For meget mere info se: godsbanen.dk/lokaler-og-events/kontorplads

Kontakt

Ledige pladser lige nu:
Skriv nogle ord om dig selv, dit virke og motivation for at få plads på Godsbanen til Gydde på gydde@godsbanen.dk