Dansk Dynamit

← Se alle

Butikslokale på Nørrebro

Udleje

Butikslokale på Nørrebro
Pris

3.500 kr./md.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Butikslejemål med store udstillingsvinduer

Adresse: Søllerødgade 49 (på hjørnet af Stefansgade)
Areal: 28 m2
Leje: 3.500 kr./md. (+ aconto vand/varme: 275 kr./md.)

Lokalet ligger på populær handelsgade i det pulserende Stefansgadekvarter. Lejemålet ligger ved pladslignende hjørne med gode naboer.

Stefansgade er en handelsgade på det autentiske Nørrebro, som forbinder Nørrebrogade fra Stefanskirken til Jægersborggade, hvor der ligeledes er en skøn blanding af lokale lejemål fra restauranter til specialforretninger.

Udlejer ønsker, at en ny lejer vil fortsætte kvarterets udvikling og gode lokalmiljø. Vi ønsker et lejemål, der bidrager positivt til livet og stemningen på Nørrebro.

Lejemålet består af et flot forlokale med højt til loftet og store vinduespartier. Forlokalet er flisebelagt og fremstår meget indbydende for forbipasserende. I det mindre baglokale er gulvet belagt med linoleum, der er håndvask, plads til mindre frokostbord, og der er separate toiletfaciliteter. Lejemålet ligger i en samarbejdsvillig andelsforening, der vægter den fortsatte udvikling i lokalmiljøet højt.

Lejemål, der kræver alkoholbevilling eller varmt produktionskøkken, vil ikke komme i betragtning. Nærmere vilkår for lejemålet aftales i dialog med udlejer.

Frist for indlevering af motiveret ansøgning er 27. juni 2021. Ansøgning sendes til sollerodgade@hotmail.com. Mærk emnefeltet ’Lejemål’. Forventet overtagelse er 1. august 2021.