Dansk Dynamit

← Se alle

Ledig plads i arbejdsfællesskab i indre by

Udleje

Ledig plads i arbejdsfællesskab i indre by
Pris

1400kr/mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

👚✂🧵🎨📖✏️ 6 KVM RUM TIL LEJE I ARBEJDSFÆLLESSKAB -
Ledig fra 1 juli - 1.400/mdr alt inkl.
Hende vi har haft fornøjelsen af at være kollega med et par år skal videre - derfor søger vi nu en ny kreativ sjæl til vores fantastiske arbejdsfællesskab i midten af København.
K24 er et kreativt arbejdsfællesskab beliggende på Kronprinsessegade lige overfor Kgs. Have. Her har vi skabt en hyggelig og kreativ base, hvor vi kan arbejde, men også har mulighed for at afholde små arrangementer.
Rummet hedder Kahytten og er placeret i umiddelbar forlængelse af Projektrummet - se illustration.
Du får:
- Eget rum
- Mulighed for at afholde arrangementer
- Frit brug af fællesbord i Projektrummet
- Tekøkken og toilet i gården
- Lidt opbevaringsplads i pulterrummet
- Internet

Om os
Vi er fire fordelt på tre rum: (se tegning)
- På Projektrummets 2 pladser sidder Julie med brandet HAULI og syr sine skønne kreationer - ofte i glade pastel eller pang farver.
- I Appendixet sidder Julie, fra One More Story, som er bogkunstner og laver finurlige notesbøger og projekter af gamle bøger.
- I Baglokalet sidder Helle som er designer/kunstner. Hun arbejder bl.a. med udtryksfuld collage, illustration og grafisk design.

Om dig
Du kan se dig selv som en aktiv del af vores lille fællesskab og arbejder med fx. kunst, design, upcycling, syning, smykker, litteratur etc...

Fællesskabet
At være en del af vores fællesskab kræver selvfølgelig, at man er god til at tage hensyn og samarbejde om det delte rum. Du skal være indstillet på, at der kan være lidt leben, fx radio og symaskinelyde omkring dig.
Alle i K24 kan, i god tid inden, anmode om at bruge Projektrummet til et arrangement, hvorved jer der har plads dér skal kunne rydde jeres borde inden.
Der er plads til lidt opbevaring i Pulterrummet, både midlertidigt og mere permanent, men det er bedst hvis du ikke arbejder med alt for pladskrævende ting.
Hvis du er interesseret i rummet, så skriv et par linjer om hvem du er, hvad du laver og hvordan du vil bruge rummet. Så kan vi aftale en uformel snak og fremvisning. Det er ledigt fra 1 juli 2021.

De bedste hilsner Julie, Helle og Julie - os fra K24

Kontakt

Julie Hansen, info@hauli.dk, 21 96 32 61