Dansk Dynamit

← Se alle

Atelierpladser - Skrå CPH (inkl. adgang til keramikovn)

Udleje

Atelierpladser - Skrå CPH (inkl. adgang til keramikovn)
Pris

2015-2675 DKK

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

I en grøn baggård på kanten af Nørrebro og Frederiksberg, har fællesskabet Skrå til huse. Her er vi en bred skare af kreative sjæle, i en lys og hyggelig gammel buddingefabrik på Nordre Fasanvej.

I et åbent atelierfællesskab har vi plads til seks kunstnere, til hvem rummet kan indrettes og bruges på forskellig vis, alt efter felt og virke. Pt. er der 1 atelierplads ledig.

Udover atelieret består Skrå også af et arbejdsfællesskab. Det er muligt at kombinere medlemskaber til de forskellige faciliteter. Fælles frokost, medlemsmiddage, fredagsbarer og netværksdage, blot nogle af de elementer og tiltag hvorigennem vi skaber og værner om vores kultur og fællesskab.

Endelig er det en del af Skrå at være et indbydende og aktuelt, kulturelt samlingssted, og vi inviterer derfor med jævne mellemrum indenfor til events og arrangementer i form af bl.a. workshops, forelæsninger, kulturarrangementer, m.m.

Der er adgang til atelieret 24/7 og kaffe/te, internet, adgang til husets øvrige faciliteter samt én fælles månedlig morgenmad er inkluderet i prisen.

Har ovenstående fanget din interesse, så skriv og lav en aftale, og kig forbi til en kaffe og hør mere om stedet og om os der sidder her.

Kontakt