Dansk Dynamit

← Se alle

Værkstedsplads på indre Nørrebro til leje

Udleje

Værkstedsplads på indre Nørrebro til leje
Pris

2900 kr/mdr.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Leje – værkstedsplads
I starten af Nørrebrogade, inde i gården, ligger en bygning fuld af kreative kræfter. På 3. sal, med højt til loftet, ligger vores værksted. Her søger vi en ny lejer til en af vores lyse, lækre pladser. Pladsen er på ca. 20 kvadratmeter.
Værkstedet er veletableret og består af i alt 10 medlemmer. Vi har god arbejdsro, fælles frokosthygge og økonomien i orden. Vi kan desuden tilbyde; mindre mørkekammer til at belyse trykrammer, vask til at rense rammer, farvekøkken og fixeringsraket til fælles brug. Der er vareelevator op til vores etage, så det er let at flytte ind og få større værker eller materialer op til værkstedet.

På værkstedet arbejdes der bla. med tekstiltryk, vævning, scenografi, billedkunst, broderi, dukkemageri, og tekstildesign. Genremæssigt er vi åbne overfor, hvem der måtte være interesserede i vores fællesskab!

Overtagelse tidligst 1.7.2024 Huslejen er på 2.900 kr og er inkl. internet, forsikring, strøm, varme, og rengørings artikler. (Vi er varslet en evt huslejen stigning, fordelt over de næste 4 år.)

Vi glæder os til at høre fra dig!!

Kontakt