Dansk Dynamit

← Se alle

Hyggeligt kontorfælleskasb på Frederiksberg Allé

Udleje

Hyggeligt kontorfælleskasb på Frederiksberg Allé
Pris

2500

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Kom og arbejd i vores kreative og professionelle kontorfællesskab, Allé Allé. Vi holder til i hjertet af Frederiksberg - Københavns grønne bydel. Her har vi skabt et kontorfællesskab, hvor du kan udfolde dig kreativt og professionelt, og blive en del af et fællesskab, der gør det sjovt og inspirerende at gå på arbejde.

Arbejdsstation
Vi sidder omkring 10 personer i et stort lokale med vinduer ud til Frederiksberg allé. Her får du din egen arbejdsstation og plads til dine redskaber. Her er der plads til koncentration og fordybelse - ingen møder eller forstyrrende telefonsamtaler.

Faciliteter
I forlængelse af vores store kontorlokale har du adgang til mødelokale, et åbent køkken og lounge område samt printer og kraftfuldt internet. Mulighed for events.

Pauser
Vores kontor er primært et sted hvor vi kan arbejde, men en vigtig del af arbejde er pauserne. I pauserne vender vi stort og småt, hjælper hinanden og deler inspiration. Kaffe og frisk frugt er en del af din pakke. Fælles morgenmad hver Torsdag.

Hvem er vi
En blanding af konsulenter indenfor forretning- og organisationsudvikling, digital markedsføring og byudvikling, en tech start-up, en 3D designer.

Kontakt

Theis Reibke
Tlf: 60249909
Mail: dahmreibke@gmail.com