Dansk Dynamit

← Se alle

18 m2 atelier til fremleje på FABRIKKEN for Kunst og Design

Udleje

18 m2 atelier til fremleje på FABRIKKEN for Kunst og Design
Pris

2.800 kr./mdr. ekskl. moms

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

FABRIKKEN for Kunst og Design på Sundholm fremlejer Atelier #40 fra 5. juli, eller snarest derefter – 31. december 2022.

Det private atelier er beliggende på 1. sal og er 18 m2 med sydvestvendte vinduer. Der er godselevator mellem stue og 1. sal. Atelieret udlejes umøbleret.
Husleje pr. måned er kr. 2.800 DKK + moms.

Inklusiv i lejen er adgang til FABRIKKENs fællesfaciliteter samt fleksibel produktionsplads i FABRIKKENs 1000 m2 store hal i dag- og aftentimerne, under hensyntagen til udlejninger i hallen.

Huslejen faktureres samlet forud og tilskrives moms. Lejen inkluderer betaling for varme, el og internet. Betalingsfristen er 21 dage efter fakturadato. Der betales ikke depositum ved fremleje.

Der er ingen ansøgningsproces, men det prioriteres, at lejer er professionel billedkunstner eller designer.

Om FABRIKKEN
Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er beliggende på Sundholmsvej 46, 2300 København S, og er Danmarks største atelierbygning. Omtrent 60 professionelle billedkunstnere og designere arbejder dagligt i husets 50 atelierer, samt i den 1.000 m2 store produktionshal. FABRIKKEN er en professionel kunstinstitution, som ligeledes driver residencyprogrammer for udenlandske kunstnere og kuratorer. Læs mere på ffkd.dk.

Kontakt

Kontakt FABRIKKEN på sss@ffkd.dk (svarer mails mandag og tirsdag) for at fremleje det ledige atelier. Spørgsmål vedrørende ateliererne kan derudover rettes til mb@ffkd.dk (alle hverdage).

Der arrangeres i udgangspunktet ikke fremvisninger.