Dansk Dynamit

← Se alle

16 m2 atelier fremlejes på FABRIKKEN for Kunst og Design

Udleje

16 m2 atelier fremlejes på FABRIKKEN for Kunst og Design
Pris

2.760 kr./mdr. ekskl. moms

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

FABRIKKEN for Kunst og Design på Sundholm fremlejer vores residency-atelier #41 i perioden 1. december 2022 – 31. marts 2023.

Det private atelier er beliggende på 1. sal og er 16 m2 med sydvestvendte vinduer. Der er godselevator mellem stue og 1. sal. Atelieret udlejes delvist møbleret med arbejdsbord/stol og hylder.
Husleje pr. måned er kr. 2.760 DKK + moms.

Inklusiv i lejen er adgang til FABRIKKENs fællesfaciliteter, fri kaffe/te, samt fleksibel produktionsplads i FABRIKKENs 1000 m2 store hal i dag- og aftentimerne, under hensyntagen til eksterne udlejninger i hallen.

Huslejen faktureres samlet forud og tilskrives moms. Lejen inkluderer betaling for forbrug for én bruger. Ved flere brugere tillæges et forbrugsgebyr på 1.000 kr. + moms pr. ekstra bruger. Betalingsfristen er 21 dage efter fakturadato. Der betales ikke depositum ved fremleje.

Der er ingen ansøgningsproces, men det prioriteres, at bruger er professionel billedkunstner eller designer.

Om FABRIKKEN
Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er beliggende på Sundholmsvej 46, 2300 København S, og er Danmarks største atelierbygning. Omtrent 60 professionelle billedkunstnere og designere arbejder dagligt i husets 50 atelierer, samt i den 1.000 m2 store produktionshal. FABRIKKEN er en professionel kunstinstitution, som ligeledes driver residencyprogrammer for udenlandske kunstnere og kuratorer. Læs mere på ffkd.dk.

Kontakt

Kontakt Maria Bregnbak på mb@ffkd.dk for at fremleje det ledige atelier. Spørgsmål vedrørende ateliererne kan ligeledes rettes til mb@ffkd.dk .

Der arrangeres i udgangspunktet ikke fremvisninger. af hensyn til nuværende resident.