Dansk Dynamit

← Se alle

Værkstedfællesskab på Nørrebro søger 1-2 nye lejere

Udleje

Værkstedfællesskab på Nørrebro søger 1-2 nye lejere
Pris

4400kr/mdr hele lokalet, eller 2200kr/mdr for enkelt plads

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Der er nu 1-2 ledige pladser i værkstedsfælleskabet Rungsted Plads 1, på Nørrebro. Rungsted Plads 1 har eksisteret i 6 år, i forskellige konstallationer af kreative selvstændige.

Vi søger 1-2 lejere eller nogle der har firma sammen til at overtage et lokale på ca. 22kvm fra 1. september 2022. Lokalet har højt til loftet, 2 store vinduer ud mod gaden, 1/2 trappe op fra stueplan. Der er fælles køkken med lille spise/arbejdsplads, og toilet. Lokalet koster 4400kr/mdr inkl. el, vand og internet, eller 2200kr/mdr pr plads hvis man er 2 der skal dele lokalet. Lejemålet er ikke pålagt moms, og der er 3 mdrs depositum og 3 mdrs opsigelse,

Værkstedet deles med selvstændige tekstildesignere Maja Halling (Röd Studio), der arbejder med tuftning og andre tekstile teknikker og Siff Pristed (SIFF), som arbejder i et krydsfelt mellem tekstil og beklædning. Vi søger nogen der mangler en aktiv værkstedsplads, arkitekter, designere, kunstnere eller andet, men som også har lyst til at indgå i en slags kollegaskab hvor vi kan spare med hinanden, og et socialt fællesskab hvor vi kan drikke en kaffe eller øl i køkkenet.

Kontakt

Er du interesseret så skriv til Maja på majahalling@yahoo.dk eller Siff på hello@siffpristed.dk
Vi holder fremvisninger i starten af august måned.

siffpristed.dk
roed-studio.com