Dansk Dynamit

← Se alle

Københavns Grafiske Værksted søger nye medlemmer

Udleje

Københavns Grafiske Værksted søger nye medlemmer
Pris

680 kr pr md

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Københavns Grafiske Værksted søger nye medlemmer pr 1. december 2022, eller derefter.

Københavns Grafiske Værksted er en forening, der har til formål at drive et grafisk værksted i fællesskab. Foreningen er grundlagt på Fabrikken for Kunst og Design. Værkstedet er indrettet, så man kan arbejde med både højtryk- og dybtryksteknikker som fx. træsnit, linoleumstryk, ætsninger og fotopolymergravure. Medlemmerne er billedkunstnere/grafikere, der har et professionelt kendskab til forskellige grafiske teknikker og anvender dem, som en væsentlig del af deres kunstneriske virke. Fællesskabet består bl.a. i vidensdeling og fælles udstillinger.

MEDLEMSKAB:
– Der betales kontigent pr. måned, der bl.a. dækker husleje. Derudover er der et depositum for værkstedet og et nøgledepositum til Fabrikken.
– Du bidrager desuden til fællesskabet med praktisk arbejde på værkstedet(fx rengøring), deltager i værkstedsmøder, tager en tjans i bestyrelsen eller udstillingsudvalget, deltager i Åbent Hus på Fabrikken og sociale arrangementer.
-Du afleverer et tryk til arkivmappen.

Værkstedet er non-toxic (betyder rens af plader med madolie bl.a.). Vi har to trykpresser til dybtryk og højtryk, lodret ætsetank, belysnngsskab til FP-plader, vandkar i flere str. op til 70x100+, tørrestativ, plader til at ligge tryk i pres.

Hvert medlem har lidt plads til opbevaring af materialer (som man selv medbringer), papir, tryksværte, plader mm.

Skriv en kort ansøgning til kbhgrafisk@gmail.com og aftal en evt. fremvisning.