Dansk Dynamit

← Se alle

Søger medlemmer til nyt butiksfællesskab

Udleje

Søger medlemmer til nyt butiksfællesskab
Pris

1600 pr. måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Hej Kreative,

Jeg har en fin lille butik på Classensgade 14 på Østerbro. I butikken sælger jeg mit eget keramik og i værkstedet som ligger bagved producere jeg keramikken. Jeg søger 2 kreative som kunne tænke sig at dele butiksdelen(den forreste del) med mig. Jeg forestiller mig du skaber produkter indenfor kategorien smykker, tekstil, papir, glas, træ eller lignende. Butikken har eksisteret i over 6 år og har efterhånden en god kundekreds i området og fra øvrige steder.

Huslejen er 1600 kr. pr. måned pr. kunsthåndværker/kunstner. Prisen er inkl. el, varme, emballage, dekoration og rengøring. Alt salg af dine egne ting går 100 % til dig selv, men jeg forventer at du kan tage 6 butiksvagter pr. kvartal som vi planlægger i fællesskab. For dig vil det også være en unik mulighed for at møde kunderne, samt invitere dine egne kunder i butikken når du selv har en vagt. Vi kan desuden skabe unikke vinduesudstillinger, events, udstillinger og lagersalg. Imens du har en butiksvagt er det muligt at sidde i værkstedsdelen og arbejde f.eks. ved din computer eller udføre andet simpelt håndværk.

Depositum er 2 mdr. husleje og der er 2 mdr. opsigelse.

Efter 3 mdr. kan vi drøfte ny skiltning på butikken og butiksinventar. Udgifter der må komme i forbindelse med dette deles vi om 😊

Du er velkommen til at komme forbi og se butikken og tale med mig. Det er planen at butiksfællesskabet skal starte op pr. 2. jan 2023.

Hvis du er interesseret i at indgå i et butiksfællesskab må du meget gerne sende mig én mail med oplysninger om:
• Din baggrund
• Hvad du skaber
• Link til SoMe
• Billeder af dine produkter
• Hvorfor du gerne vil være med i et butiksfællesskab


Kontakt

Keramiker Helene Schjødts
Classensgade 14
2100 København Ø
Mail: helenesoes@hotmail.com
helenesoesschjoedts.dk