Dansk Dynamit

← Se alle

Vil du være en del af vores hyggelige kontorfællesskab?

Udleje

Vil du være en del af vores hyggelige kontorfællesskab?
Pris

3500

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

I vores nye kontorfællesskab tror vi på at mennesker udvikler sig bedst i fællesskaber med opbakning og sparring.
Drømmer du om at gå på arbejde et sted, hvor der sidder andre selvstændige og freelancere, der arbejder på at skabe deres drømmearbejdsliv? 😀

Længes du efter at kunne arbejde et sted med lys og luft og mulighed for at spise frokost og hygge med andre ligesindede?💜

Så har du chancen nu!

Vi har lige nu plads til dig!
Du kan vælge:
En plads i vores rummelige fællesrum (der sidder i alt 4 personer) eller en plads i et lukket kontor (evt. sammen med en makker - der er plads til to).


Du får:

👉Din helt egen plads (skrivebord, stol, lampe og reol/hylder).

👉Adgang til mødelokale/samtalerum/zoom-rum (til online undervisning, facebook lives etc.). Det koster ikke ekstra og du kan booke lige så tit du vil.

👉Mulighed for at booke fælleslokalet til workshops/kurser (kapacitet ca. 12-15 personer). Koster ikke ekstra!

👉Internet, el, rengøring, printer, inkluderet.

Pris pr. måned 3500,- (lokalet er ikke momspligtigt).


Jeg ønsker at skabe et hyggeligt og professionelt kontorfællesskab, hvor der er plads til at hygge sig og rum til at arbejde koncentreret for sig selv.


Jeg forestiller mig at afholde sociale arrangementer et par gange om året, samt en månedlig frokost, hvor vi tjekker ind med hinanden.

Lokalet er oplagt til dig der er soloselvstændig coach, terapeut, skribent/journalist eller på anden måde arbejder alene og gerne vil sætte nogle gode arbejds-rammer for dig selv.

Hvis du f.eks. gerne vil lave kurser/workshops eller afvikle samtaler, så har du det hele inkluderet i prisen!

Men du behøver ikke at have en særlig profil, blot lyst til være en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi støtter op og sparrer med hinanden i hverdagen!

Det er vigtigt at du er fleksibel og interesseret i at få fællesskabet til at fungere for alle :-)Hvis du er nysgerrig og vil høre mere, så skriv til: Helle@scripted.dk, så kan vi aftale et tidspunkt hvor du kan kigge forbi, og vi kan se om det er et godt match.