Dansk Dynamit

← Se alle

2 Pladser i kontorfællesskab på Frb.

Udleje

2 Pladser i kontorfællesskab på Frb.
Pris

2500

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

OM LOKALET
Bentzonsvej 23 er et dejligt lyst “butikslokale” i en andelsforening på Frederiksberg, beliggende ud til den rolige Langelands Plads. Der er 4 rum i alt, plus toilet og køkken med spiseplads.

To af dem benyttes til psykologpraksis (1 terapilokale og 1 venteværelse) og har indgang gennem opgangen, de to andre sammenhængende rum med indgang direkte fra gaden er et fælles kontor for kreative.

LEDIGE PLADSER
Der er på nuværende tidspunkt 2 pladser ledige i det bagerste rum med indgang fra gaden. Disse to kontorpladser koster hver 2500 dkk om måneden. Depositum: 2 måneders leje. Obs: lejen er momsfritaget.

Dette er inklusiv vand/varme, kaffe, toiletpapir, rene håndklæder/viskestykker og internet. Derudover er der mulighed for at leje opbevaringsplads i den underliggende, tørre kælder for mindre beløb.

PRAKTISK
Det forreste rum bliver brugt som kontorplads ca. 2 dage om ugen og er derudover frit til at blive brugt som mødelokale. Vi har også drømme om at det kan bruges til workshops eller små udstillinger.

Foran det forreste rum kan man nyde formiddagssolen på en bænk og vi har derudover også mulighed for at benytte andelsforeningens gård til at spise frokost i om sommeren.

Bentzonsvej 23 er et LGBTQ+ venligt kontorfællesskab.