Dansk Dynamit

← Se alle

Keramikværksted - vil du være en Claymaker?

Udleje

Keramikværksted - vil du være en Claymaker?
Pris

1750.-/måned, 24/7 adgang

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Vil du være en del af et dejligt fællesskab med andre, der deler din passion for ler? Nu har du muligheden for at blive medlem af vores 120 m² store keramikværksted hos clay:Makers!

Som Claymaker får du blandt andet følgende fordele:
- 24/7 adgang til clay:Makers Almost Royal-location på Fredericiagade 10, København K
- Ubegrænset brug af værkstedet, men du er garanteret 4 timer x 3 gange om ugen som du kan booke (bare rolig, der er plads!)
- Adgang til drejeskiver, sprøjtekabine og et bredt udvalg af andre værktøjer
- Mulighed for at udstille dine værker i vores vinduer samt være en del af clay:Makers Instagram-markedsføring
- Din egen hylde til opbevaring af dine ting

I vores værksted har du nem adgang til forskellige typer stentøjsler til en fast kilopris, der inkluderer glasur og brænding.

Uanset om du er en glad nybegynder, har lidt erfaring eller er en professionel, er du velkommen hos os, så længe dit hjerte banker for ler. Her dyrker vi kreativiteten, bliver inspireret og lærer af hinanden!

Kontakt

Hvis dette lyder som noget for dig, så hop over til claymakers.dk og følg linket til interesselisten. Her bliver du bedt om at skrive nogle få ord om, hvornår i ugen du gerne vil bruge værkstedet, og din erfaring med ler. Din tilmelding til interesselisten er helt uforpligtende. 💛

Hvis du er nysgerrig og gerne vil have en rundvisning samt høre mere om vores fællesskab, er du velkommen til at skrive til mig på hej@claymakers.dk. Jeg svarer hurtigt og glæder mig til at modtage din besked.