Dansk Dynamit

← Se alle

Butiksfællesskab på Fiolstræde i København - bedste beliggenhed

Søge

Butiksfællesskab på Fiolstræde i København - bedste beliggenhed
Pris

2000,-

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Haves:
Kælderbutik med fantastisk beliggenhed i Fiolstræde, København på ca. 60 kvm inkl. lille baglokale/thekøkken, som pt fungerer som værksted. Butikken er fyldt med kunsthåndværk, smykker og billedkunst. Den er så hyggelig, og fyldt med god atmosfære og hygge.
Vi er pt. 3 aktive kunsthåndværkere i butikken.

Søges:
2 - 3 kunsthåndværkere, som ønsker at indgå i et mindre butiksfællesskab (maks 6 personer), som hver kan påtage sig 4-5 vagter om måneden, og ønsker et sted i København til at sælge egne kreationer, uden at skulle stå helt alene med projektet.

Butikken har eksisteret siden 1. april 2022, og er ved at få et rigtig godt kundegrundlag - både faste kunder og turister.

Vi er selv 2 smykkedesignere, som laver smykker i henholdsvis polymeler og sterlingsølv m. halvædelsten, ædelsten samt en kunsthåndværker, som støber brugskunst i jasmonit. Derudover har butikken 14-15 kunsthåndværkere i kommission, som dækker alt fra keramik, smykker, tøj, glas, textiler, dåser og billedkunst mm.

Vi mangler nogle ligesindede kunsthåndværkere at dele hverdagen og butikken med, da vi har plads til at være flere.

Vi søger ikke kunsthåndværkere i kommission - det er aktive samarbejdspartnere vi har brug for :-))

Vi dele alle fællesudgifter samt alle indtægter fra kommissionistermåne, og du kommer til at få ca. 4-5 vagter på en måned. Alt hvad du selv omsætter går 100% til dig. Antal månedelige vagter reduceres, jo flere vi er. Der er indskud og 2 måneders gensidig opsigelse.

Vi tager kun imod ansøgninger på mail, så skynd dig at få en mail afsted, hvis du er interesseret med følgende oplysninger:

Dit arbejdsområde/håndværk?
Hvor længe har du været i gang?
Hvad tænker du et fællesskab skal byde på, og hvad kan du selv byde ind med?
Henvisning til sociale medier med fotos eller fotos vedlagt i mailen.

Vi håber at høre fra dig

Bedste hilsner

Cecilie, Merete og Catrine
Cats & Molly