Dansk Dynamit

← Se alle

Kontorpladser i kreativt tegnestuefællesskab på Vesterbro

Udleje

Kontorpladser i kreativt tegnestuefællesskab på Vesterbro
Pris

3300 kr/mdr

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Bliv en del af vores kreative tegnestuefællesskab V115 på Vesterbrogade, tæt på Enghave Plads og Frederiksbergs Allé. Her sidder vi flere arkitekter sammen og arbejder med projekter i forskellige skalaer og lokationer. Med V115 har vi ønsket at skabe et multidisciplinært kreativt rum, som muliggør nye måder at arbejde og samarbejde på.

Lokalet er blevet fuldt istandsat indenfor det seneste år og består af 10 kontorpladser, mødelokale, opholdspladser, materialebibliotek, modelværksted, køkken og toilet. Der er direkte adgang fra gaden og en dejlig grøn gård.

Vi går meget op i at have et godt fællesskab, hvor vi både kan sparre fagligt, indgå samarbejder hvis det er relevant og hygge med hinanden. Vi spiser frokost sammen og holder jævnligt faglige events, hvor vi inviterer venner, kunder og samarbejdspartnere til en eftermiddag med spændende oplæg og drinks.

Huslejen er 3300 kr/måned (momsfrit) + en måneds depositum. Her indgår en fast kontorplads, internet, kaffe, rengøring, varme, el og adgang til alle faciliteter inkl. mødelokale. Der kan opnås rabat ved leje af 2 eller flere pladser.

Se evt. flere billeder fra kontoret her: forsarkitekter.com/V115

Kontakt

Sofia Fors
+45 31 48 59 00
sofia@forsarkitekter.com