Dansk Dynamit

← Se alle

Skøn 15 m2 arbejdsplads 2200 Kbh. N. Eget lokale 95% af tiden.

Udleje

Skøn 15 m2 arbejdsplads 2200 Kbh. N. Eget lokale 95% af tiden.
Pris

3270,-

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Jeg lejer en arbejdsplads på 15 m2 ud svarende til 3/4 del af dette dejlige højloftede lokale fra 15. nov. Der er masser af vægplads, adgang til toilet, tekøkken, gård og ca. 5 m2 tør kælder.
Huslejen er på 3270,- incl. el og varme (huslejen stiger årligt med 3% hver d. 1/4). Depositum 2 mdrs. husleje. Der er 400 V i lejemålet.
Jeg søger en lejer der arbejder kreativt/professionelt med sit fag og laver noget andet end jeg selv gør (dvs. ikke brugskeramik). Det må ikke være meget støjende eller stærkt lugtende, da lejemålet ligger i en beboelsesejendom.
Jeg har selv showroom/udsalg af mine produkter i den forreste 1/4 af lokalet - og lejer området fra butiksdesken og hen til vinduespartiet/bagvæggen ud. Jeg har ikke faste åbningstider, men åbent et par dage om ugen omkring 6-10 timer og efter aftale 9-22 (da jeg selv bor i ejendommen). Pt. ekspederer jeg typisk 2-6 kunder pr. uge ved disken i lokalet. Dvs. at du mestendels kan have lokalet for dig selv og du kan selvfølgelig lukke døren op til baglokalet, når vi begge to arbejder.
Jeg er selv designer og arbejder med design og produktion af porcelæn/glas/træ i baglokalet. Jeg har desuden et 25 timers deltidsjob ved siden af, så en del af tiden er jeg ikke selv på værkstedet. Du kan se hvad jeg laver på facebook "Enkelt & Håndlavet" / instagram "enkeltoghaandlavet". På min private fb side "Maj Winther Christensen" kan du se flere billeder af lokalet. Adr. Stevnsgade 3

Kontakt

Maj +45 20 99 37 11 mwc@abgg.dk