Dansk Dynamit

← Se alle

clay:Makers 2900 Hellerup - NYT keramikværksted

Udleje

clay:Makers 2900 Hellerup - NYT keramikværksted
Pris

1750.-/måned

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Jeg har åbnet endnu et keramikværksted - denne gang clay:Makers 2900 Hellerup på Estersvej 43 i Hellerup - det er mindre end 5 minutter fra Hellerup Station - i et vidunderligt industrielt baghus.

Vi har haft åbent siden december og der er allerede godt gang i værkstedet. Den gode nyhed er et der stadig en en ledig værkstedsplads klar til dig.

Som Claymaker får du blandt andet følgende fordele:
- 24/7 adgang til clay:Makers 2900 Hellerup
- Ubegrænset brug af værkstedet, men du er garanteret 4 timer x 3 gange om ugen som du kan booke (bare rolig, der er plads!)
- Adgang til drejeskiver, ekstruder, sprøjtekabine og et bredt udvalg af andre værktøjer
- Din egen hylde til opbevaring af dine ting

I vores værksted har du nem adgang til forskellige typer stentøjsler til en fast kilopris, der inkluderer glasur og brænding. Jeg tager mig af alt det tekniska komplicerede så du kan fokusere på din kreative rejse.

Uanset om du er en glad nybegynder, har lidt erfaring eller er en professionel, er du velkommen hos os, så længe dit hjerte banker for ler. Her dyrker vi kreativiteten, bliver inspireret og lærer af hinanden!

Kontakt

Hvis dette lyder som noget for dig, så hop over til claymakers.dk og følg linket til interesselisten. Her bliver du bedt om at skrive nogle få ord om din passion og erfaring med ler. Din tilmelding til interesselisten er helt uforpligtende. 💛 Du må også gerne skrive direkte til mig, hvis du har nogle sprøgsmål. hej@claymakers.dk