Dansk Dynamit

← Se alle

Galleri og Fotostudie

Udleje

Galleri og Fotostudie
Pris

1925

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

FLYVSK SØGER MEDLEMMER

Er du fotograf og har du lyst til at være en del af FLYVSK - et helt nyt fotofællesskab med studie, galleri og kontor (og snart mørkekammer!)?

Vi har et hyggeligt lokale på 83 kvm med stort potentiale på Colbjørnsensgade, lige ved Københavns Hovedbanegård.

Vi er to professionelle fotografer, der deler stedet, og vi vil gerne have to til med. I alt har vi 83 kvm til rådighed fordelt på et stort forlokale, et mindre baglokale, samt et køkken med spisekrog og et PINK toilet.

Forlokalet bliver brugt som galleri og mødelokale. Her er også mulighed for at opsætte et mindre studie, afholde workshops eller hvad, du end drømmer om. Vi har udstillet egne værker og holdt fernisering med stor succes. Vi har også inviteret kunstnere forbi til en lille julebasar. Og til februar laver vi første udstilling med en fotokunstner udefra.

Vi flyttede ind i 2023 og er stadig ved at definere, hvad stedet skal være. Vi har en masse ideer, men der er rig mulighed for at være med til at forme stedet.

Huslejen for hele stedet er 7700 kr. inkl forbrug. Ved fire lejere bliver det 1925 kr. per person - lejen er momsfritaget. Oveni kommer el og internet.

Skriv til os (mail@nelliemoberg.dk eller christina@chris1million.dk), hvis du har lyst til at være en del af en kreativ legeplads med mulighed for at udstille egne værker, kuratere udstillinger og sparre med ligesindede. Huslejen er billig, placeringen er central og selskabet fænomenalt.

Glæder os til at høre fra dig,

Nellie Møberg og Christina Jensen
nelliemoberg.dk og chris1million.dk

Kontakt