Dansk Dynamit

← Se alle

Skønt designfællesskab

Udleje

Skønt designfællesskab
Pris

1100-2100

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Byens hyggeligste designbutik er på udkig efter nye designere!


Har du altid drømt om at sælge dine egne designs? Er du kreativ, skaber dine egne designs, og brænder for at få dem ud til kunderne? Så er der en unik mulighed lige nu hos Polymorph, hvor der er 2 ledige pladser.


Vi er i alt 7 individuelle designere, der driver butikken sammen. Vi tager selv vagter og hjælper med at sælge hinandens unikke ting. Butikken er en fusion af værksted og butik. Der er to måder at være en del af Polymorph på: enten med en værkstedsplads eller en butiksplads.


Værkstedsplads: Her får du både plads i værkstedet og i butikken. I værkstedet får du dit eget sybord til dine maskiner, et fælles klippebord, et fælles dampanlæg samt hylder til stof og andre materialer. I butikken får du 2 tøjstænger med plads til ca. 50 stykker tøj samt hylder til diverse accessories. Med en værkstedsplads forventes det, at du tager 4 vagter om måneden, og prisen er kun kr. 2100,- om måneden.


Butiksplads: Denne mulighed er til dig, der har et værksted derhjemme. Her får du en stang i butikken med plads til ca. 25 stykker tøj. Hvis du ikke laver tøj, får du i stedet en reol med 4-5 hylder. For en butiksplads forventes det, at du tager 2 vagter om måneden, og prisen er kun kr. 1100,- om måneden.


Polymorph ligger på Jagtvej 31, med god vinduesudstilling mod Jagtvej og tæt på Jægersborggade. Vi har mange trofaste og loyale stamkunder, som elsker vores unikke butik
♥️


Vores åbningstider er:
Tirsdag til fredag: 12-18 (Bemærk: Vi overvejer at ændre åbningstiderne til 11.00-17.30 fra juni, og du kan være med til at beslutte dette, hvis du når at starte inden)
Lørdag: 11-15.

Vi er en kreativ gruppe af mennesker med passion for vores individuelle virksomheder og engagement i vores fælles, lille perle af en butik. Hvis dette lyder som noget, du gerne vil være en del af, så skriv til os her på Facebook eller Instagram. Vi vil så indkalde til et møde, hvor vi kan se dine ting, vise dig vores, og få en snak om det hele.


Del gerne dette opslag og fortæl det til dine kreative venner ♥️⭐
Vi glæder os til at møde DIG!


Kontakt

Skriv til os på Facebook: facebook.com/jagtvej31
eller Instagram:
instagram.com/polymorphbutik